Mogelijkheden

JodelHeidi kan heel veel voor uw apresskifeest, tirolerfeest, bedrijfsfeest of kerstborrel betekenen. Hieronder ziet u een opsomming. Combinaties etc. zijn allemaal mogelijk, neem daarvoor even persoonlijk contact op per telefoon.

JodelHeidi is een knotsgekke dame die uw feest tot een topper maakt. Met haar ruime ervaring heeft u met JodelHeidi een leuke act in huis. Deze act is dan ook uitstekend geschikt voor uw bedrijfsfeest, bierfest, bierfeest, oktoberfeest of apresskiparty. Met haar sexy decolleté brengt JodelHeidi menig mannelijke gast het hoofd op hol......

JodelHeidi is een typetje van zangeres Sandy Miller. Sandy heeft 15 jaar ervaring in het entertainen, dus u boekt een zeer ervaren zangeres met een uitgebreid repertoire. Vanzelfsprekend kan zij tijdens haar act flexibel inspelen op de wensen van de gasten.

Jodelheidi € 695.- (1x40min.)

JodelHeidi zingt in een wervelende set van 40 min. allerlei Duitse feestnummers. JodelHeidi prikt in op de aanwezige geluidsinstallatie. Meerprijs geluidsinstallatie €125.-

Jodelheidi Partyshow €1250.-

Avondvullend 3x30min. i.c.m. DJ Oetzi

JodelHeidi neemt DJ Oetzi met zijn drive in show mee naar uw locatie. DJ Oetzi draait de lekkerste hits op verzoek en eigen idee. De drive in show is voorzien van voldoende geluid tot 350 personen en heeft een lichtset. Het betreft 4 verzorgingsuren voor de horeca en maximaal 5 voor de bedrijfsfeesten. Tijdens deze show nemen we foto's, die uw gasten direct zien op flatscreen en vanaf de eerste werkdag zijn ze gratis te downloaden vanuit de facebookpagina van Jodelheidi.

JodelHeidi zal live 3 x 30 minuten optreden met veel Duits repertoire, maar ook feestrepertoire wat zij aanvoelt op dat moment. 

Het standaard decoratiepakket bij deze show bestaat uit een decordoek van 6 mtr. breed incl. een statief en balk systeem om het decordoek evt. in de vrije ruimte te kunnen plaatsen, boomstam zagen en spijker slaan. Het boomstamzagen zal in wedstrijd vorm worden gehouden halverwege of in het begin van de avond. Voor de winnaar is er een mooie medaille. 

JodelHeidi heeft haar eigen decordoek en zal deze zeker ook meenemen (zie foto).

 

 

 

Alle foto's die wij maken kunt u direct bekijken op een flatscreen en de eerst volgende werkdag downloaden via de facebookpagina!