Het levensverhaal van Jodel Heidi

Op een mooie zonnige dag in augustus is JodelHeidi geboren in een klein huisje in de bergen van Tirol. Een foto van het huisje zie je hiernaast. Het gezin waarin in zij opgroeide was een groot en gezellig. Dajodelheidi als babygelijks werd er na het avondeten met het hele gezin volop gezongen en muziek gemaakt. Het was toen al snel duidelijk dat JodelHeidi een uitblinker was in het gezin. Als baby liet ze namelijk al horen dat ze gouden stembandjes had.

Toen JodelHeidi opgroeide leerde op school haar eerste vriendje Peter kennen. Jarenlang heeft ze met hem leuke tijden gehad. Al snel werd het volkomen duidelijk voor JodelHeidi dat het zingen en jodelen voor haar heel belangrijk waren. Hiervoor zette ze alles op zij en verbrak zij haar jarenlange relatie met haar eerste vriendje Peter.

Vanaf dat moment was JodelHeidi op elk feest in de Oostenrijkse bergen te vinden. Overal waar ze kwam raakte iedereen in een feest stemming en danste en zongen dan ook uitbundig met haar mee. Het kwam dan ook regelmatig voor dat er in Tirol extra drank moest worden omdat het op zo’n feest rijkelijk had gevloeid.

In 2009 is JodelHeidi naar Nederland verhuisd om daar haar entree te maken op bedrijfsfeesten, kerstborrels, apresskiparty's, duitse bier- feesten, beierse tirolfesten en overal waar mensen maar een feest willen bouwen. JodelHeidi neemt overal haar DJ mee naar toe die tussen haar optredens passende muziek draait. Tevens is het mogelijk dat JodelHeidi uw lokatie aankleed met passende decoratie. Kijk bij de boekingsmogelijkheden voor meer informatie.

JodelHeidi is naast het feit dat ze uw feest tot een superfeest maakt ook nog eens heel erg betaalbaar. Daar proosten wij op!!